Workshops & Gastlessen

Naast onze consulten, zijn wij beide enorm gemotiveerd om onze kennis te delen. Het maakt ons vak juist zo leuk door mensen constant nieuwe dingen te leren over de natuur, het lichaam maar ook over zichzelf. Dit kan in groepen en ook individueel.. 

Voor Orthomoleculaire Therapie en klinische Psycho-Neuro-Immunologie is het mogelijk om contact op te nemen voor gastlessen, workshops of webinars..

Ook op het gebied van Kruidengeneeskunde zijn er workshops te boeken. Denk aan een kruidenwandeling waar we eetbare of medicinale kruiden plukken of een les zalf maken. 

Elke workshop en gastles is maatwerk, dus neem gerust contact met ons op via info@goedingezondheid.nl.

 

In het voorjaar van 2024 kun je gedurende 6 middagen aan de slag met het samenstellen van een EHBO-kit op basis van alleen maar natuurlijke ingrediënten. Samen met Ellen maak je zalf voor wondjes, kneuzingen of jeuk. Maar ook een tinctuur tegen misselijkheid of als natuurlijke pijnstiller. Je krijgt hand-outs met alle informatie en de werkwijze zodat je er thuis ook verder mee aan de slag kan. Uiteraard neem je je eigengemaakte EHBO-producten mee naar huis.

Cursusdagen en onderwerpen:

  • Vrijdag 19 april 2024: Uitleg, kruidenwandeling en het maken van een oliemaceraat.
  • Vrijdag 10 mei 2024: Oliemaceraat verwerken tot zalf.
  • Vrijdag 31 mei 2024: Kruidenwandeling en voorbereiden tinctuur.
  • Vrijdag 21 juni 2024: Sint Janskruidwandeling en maken van een oliemaceraat.
  • Vrijdag 12 juli 2024: Tinctuur en Sint-Jansolie verwerken.
  • Vrijdag 26 juli 2024: Informatie over etherische olie.

Tijdstip: van 14:00 tot 17:00

Locatie: GroeiTuin013
Reeshofdijk 30 Tilburg